Koteja

Kaikenlaisille Ihmisille

Gradina Tampere OyAsunnotTulossaAsunto Oy Tesomajärven Villat

Asunto Oy Tesomajärven Villat

Vehreän Tesomajärven alueelle rakennetaan järven rantaan 18 asunnon luhtitaloyhtiön. Palvelut lähistöllä, ulkoilumaastot kotiovella – ja uimaranta vain lyhyen pyrähdyksen päässä.

Yhtiön asuntokoot vaihtelevat kaksioista neliöihin. Ylemmän kerroksen asunnoissa on parvekkeet, alemman kerroksen asunnoissa taas terassi, joka avautuu omalle pienelle pihalle. Kaikki asunnot avautuvat Tesomajärven suuntaan, ja pihasta onkin vain lyhyt pyrähdys uimarannalle.

Asuntojen keittotilat ja kylpyhuoneet ovat Puustellin valikoimista, laatat ovat Pukkilan. Huoneissa on parkettilattiat ja matalalämpöinen lattialämmitys, jonka ansiosta seinillä ei ole pattereita ja asuntojen sisustaminen on vaivattomampaa.

Asuntojen energialuokka on A, joka ylittää rakennusalan vaatimukset. Talojen katoille asennetaan aurinkopaneelit, joita käytetään hyödyksi asuntojen lämmittämisessä.

Tesomajärvellä asutaan luonnon ja palveluiden ympäröimänä. Tesomanpuisto ulkoilureitteineen, jäähalli ja palloiluhalli lähellä. Tesomajärven uimarannalle on vain lyhyt pyrähdys kotiovelta. Koulu, päiväkoti sekä kauppakeskus palveluineen ovat alueen asukkaiden saatavilla. Alueelta on hyvät juna- ja bussiyhteydet Tampereen keskustaan.

Oletko kiinnostunut uudiskohteestamme Tesomajärvellä? 

Lue lisää

Single.php