Koteja

Kaikenlaisille Ihmisille

Gradina Tampere OyAsunnotValmiit kohteetAs Oy Tampereen Lucques

As Oy Tampereen Lucques

Männistönraitti 6, Tampere, Suomi

Tampereen Lentävänniemen Halkoniemen rantaan rakennetaan kerrostaloyhtiö As Oy Tampereen Lucques.

ELÄMÄÄ NÄSIJÄRVEN RANNALLA 

Halkoniemen ranta sijaitsee Näsijärven rantamaisemissa noin yhdeksän kilometrin päässä Tampereen keskustasta länteen. Alue rakennetaan uusimpien kaupunkirakentamisen periaatteiden mukaan. Lucquesesta on ihanat maisemat Näsijärvelle päin, Tampereen silhuettiin. Kotiovelta lähtee upeat ulkoilu- ja lenkkimaastot rantamaisemiin. Halkoniemen rannassa on venesatama, josta on mahtavat yhteydet Näsijärvelle.

MODERNIA ASUMISTA

Isot lattiatasoikkunat tekevät asunnoista valoisia. Lasitetut parvekkeet tuovat lisää viihtyisää asuintilaa, joista on näkymät järvelle päin. Lattialämmitys tuo lisää mukavuutta asumiseen. Autopaikat ovat yhtiön parkkihallissa. Viihtyisiä koteja löytyy kompakteista yksiöistä tilavampiin perheasuntoihin -sinkuille, perheille ja varttuneemmille!

HYVÄT YHTEYDET JA PALVELUT

Alueelta on erinomaiset bussiyhteydet Tampereen keskustaan. Lielahden kattavat palvelut ovat muutaman kilometrin kävelymatkan päässä tai pienen bussimatkan päässä. Aivan läheltä löytyy kauppa, koulu ja päiväkoti. Uudet kodit ovat tulevan ratikkareitin varrella!

GRADINA OY rekisteriseloste GDPR

Single.php