Koteja

Kaikenlaisille Ihmisille

Gradina Tampere OyAsunnotMyynnissäAs Oy Tampereen Hervantajärven Koroneiki

As Oy Tampereen Hervantajärven Koroneiki

Heittoniitynkuja 10, 33720 Tampere

LUONNONLÄHEISYYS JA RATIKKA KUTSUVAT HERVANTAJÄRVELLE ASUMAAN
Hervantajärven alue sijaitsee Hervannan eteläpuolella Ruskontien ja Hervantajärven välissä, noin kahdeksan kilometriä Tampereen keskustasta. Koroneikin kodikkaat kodit kohoaa Heinurinmetsän reunalle. Kotiovelta pääsee aivan suoraan luontopolulle. Alueella on erityisen upeat luontoarvot hienoine uimarantoineen ja retkeilyreitteineen. Lähikauppakin löytyy ihan läheltä. Ratikan päätepysäkille on vain muutama sata metriä. Kiskoja pitkin pääsee vain parissa minuutissa Hervannan keskustan kattavien palveluiden äärelle ja kiskot tuovat myös reilussa vartissa Tampereen keskustan sykkeeseen.
Koroneiki on kerrostalo, josta löytyy kaikenlaisia koteja kompakteista yksiöistä tilaviin saunallisiin kolmioihin -sinkuille, pariskunnille, perheille ja varttuneemmillekin.
Lisäksi Koroneiki on oliivilajike, joka on hyvin pieni, mutta tuottaa hedelmäistä, vihreää ja aromaattista oliiviöljyä. Koroneikin kodeissa vihreät arvot ovat lähellä asujaansa.

LUONNONLÄHEISTÄ ASUMISTA
Koroneikin valoisiin koteihin erityistä tunnelmaa tuovat suuret, upeat ikkunat ja miellyttävä lattialämmitys. Tummat kehykset piirtävät lattiatasoikkunoista avautuvalle maisemalle tyylikkäät puitteet. Lattialämmitys on mukava ja kätevä – lämpöpatterit eivät rajoita unelmiesi sisustusta. Koroneikin kaikissa kodeissa on laadukkaat materiaalit ja varusteet sekä toimivat tilaratkaisut. Olohuone jatkuu tilavalla lasitetulle parvekkeelle tai terassille (poikkeus B57, B68), jossa saa nautiskella lähes läpi vuoden vuodenajan vaihteluista. Liukuikkunat siirtyvät sivuun ja yhdistävät olohuoneen ja parvekkeen yhdeksi tilaksi. Lasitetuilla parvekkeilla pääsee nauttimaan lisäneliöistä. Ensimmäisen kerroksen isommissa kodeissa on rivitalotunnelmaa, jossa voi nauttia omasta terassista ja omasta piha-alueesta.

Yhteisöllisyyttä luo alueen yhteinen yhteisalue, josta löytyy yhteinen oleilupaikka, puuhasteluun pienviljelyalue, pienten leikkialue, pelikenttä-aukio ja isommille oma kiipeilyalue sekä street workout. Yhteisalueella kaikilla on kivaa. Yhteisalueella on myös autopaikat ja ne myydään erillisinä osakkeina. Kaikille kodeille kuuluu oma lämmin varastotila. Koroneikissä on myös yhteinen saunaosasto saunatupineen ja vilvoitteluterasseineen asukkaille, lisäksi osassa kodeissa on mukava oma sauna.

Koroneikin kodit ovat muuttovalmiita kesäkuussa 2023

Sovi yksityisesittely!

KOHDE-ESITE A-TALO

SISUSTUSESITE

HINNASTO A-TALO

PYSÄKÖINTIHINNASTO

KOHDE-ESITE B-TALO

Sisustusesite

OTA YHTEYTTÄ, NIIN KERROMME LISÄÄ!    GRADINA OY rekisteriseloste GDPR

    Single.php