Koteja

Kaikenlaisille Ihmisille

Gradina Tampere OyAsunnotValmiit kohteetAs Oy Tampereen Härmälän Tarmokas

As Oy Tampereen Härmälän Tarmokas

Tarmonkatu 2, Tampere, Suomi

Kotoisa Härmälä kutsuu asumaan

Kun Ratinan nurkilta lähdet seurailemaan Pyhäjärven rantaa etelään, päädyt Hatanpään idyllisen arboretumin jälkeen pian kodikkaaseen Härmälään, Tampereen lounaisimpaan kaupunginosaan. Sinne nousee nyt puiston helmaan uusi kiva kerrostalo.

Seutu täynnä Tarmoa

Antti, Heikki, Mikko, Tarmo – perinteikkäitä ja jämptejä miehen etunimiä. Ne kaikki ovat saaneet oman nimikkokatunsa Härmälään, muinaisten paikallisten talon isäntien mukaan. Tarmonkatu jatkuu Vähäjärven puiston suuntaan Tarmonkujana, jonka varrelle Tampereen Tarmokas nyt nousee. Tarmokas on kerrostalo, josta löytyy kaikenlaisia koteja kompakteista yksiöistä tilaviin saunallisiin kolmioihin. Tässä talossa on tarmoa vähän enemmän!

Tunnelmallista mukavuutta

Tarmokkaan koteihin erityistä tunnelmaa tuovat suuret, upeat ikkunat ja miellyttävä lattialämmitys. Tummat kehykset piirtävät lattiatasoikkunoista avautuvalle maisemalle tyylikkäät puitteet. Lattialämmitys on mukava ja kätevä – lämpöpatterit eivät enää rajoita unelmiesi sisustusta. Pihapiiriin kuuluu puistoalue, hyötypuutarha kasvihuoneineen ja lapsille omia leikkialueita. Partolan kauppakeskittymät ovat aivan vieressä, ja bussiyhteydet keskustaan ovat erinomaiset.

KOHDE-ESITE SISUSTUSESITE

GRADINA OY rekisteriseloste GDPR

Single.php